difficulty installing focalblade

FocalBlade specific discussions
tttt4
Plugin Newbie
Plugin Newbie
Posts: 1
Joined: Tue Apr 21, 2009 6:14 pm
Location: California
Contact:

difficulty installing focalblade

Postby tttt4 » Tue Apr 21, 2009 6:26 pm

i just installed focalblade 1.0 in photshop cs3 on my g5 powermac, os 10.5.6.
after installing, i opened a photoshop file and opened the filter menu and no focalblade showed up. i tried restarting the mac but that didn't work. i installed the app on my g4 macbook pro with no problems. some help would be greatly appreciated. thanks. tom

HaraldHeim
Plugin Guru
Plugin Guru
Posts: 3323
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:00 am
Location: The Plugin Site
Contact:

Postby HaraldHeim » Thu Apr 23, 2009 12:56 pm

Here are a few things that could have gone wrong. Please check them:

1. You installed the Intel version of FocalBlade on your PowerPC Mac.

2. The FocalBlade plugin is not located in the Plug-Ins sub folder of the Photoshop folder.

3. The FocalBlade plugin is read protected. Please select the FocalBlade icon, choose File > Get Info and set the read permissions.

4. You overlooked FocalBlade on the Filter menu. It is located on the PhotoWiz sub menu of the Filter menu.


Return to “FocalBlade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests